Formålet med HC And er at forberede og mindske utrygheden hos børn, som erkender og lærer ved konkrete handlinger, information, og hvor mange hospitalsbegreber derfor virker abstrakte.

HC And er udviklet til børn i alderen 3-7 år. Informationen er udviklet som små animerede tegnefilm, der afspejler virkeligheden i børnehøjde og appellerer til børnene gennem leg med computeren.

Animationerne på hjemmesiden og i app'en fortæller i børnehøjde om undersøgelse, behandling, diagnoser og dagligdagen under indlæggelse. Informationen kan bruges både før og efter opholdet på hospitalet. Se oversigt over indhold.

HC And storyboards er udviklet i tværfagligt samarbejde mellem projektgruppen 10:30 Visuel Kommunikation og afdelingerne på OUH. HC And findes på www.hcand.dk, eller til tablet i App Store eller Google Play.

 

Gode råd

Effekt

Kontaktperson

Www.Hcand.Dk
Info@Hcand.Dk

Hent materiale

Effekt Hcand.Pdf

Hvor og hvornår er tiltaget gennemført

H.C. Andersen Børnehospital, OUH. HC And webversion 1.0 blev tilgængelig i 2006. Nyt indhold samt tilgængelighed på flere platforme udvikles kontinuerligt.

Patientkommunikation.dk 

Mangler du inspiration til hvordan du kan kommunikere bedre med patienter og pårørende? Bliv inspireret af hvad andre har afprøvet, og læs dig til hvad der virker.

 

Kontakt 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, kan du skrive til koncernkommunikation@stab.rm.dk.

Tilgængelighedserklæring

Tilmeld dig nyhedsbrev - kommer  ca. 2 gange årligt